Botuliini silottaa rypyt

Botuliini soveltuu hyvin kasvojen ihon silottamiseen, otsan ja silmänympärys ryppyjen häivyttämiseen sekä kulmakarvojen ja suupielten kohottamiseen. Botuliinipistoksilla iho saadaan helposti sileämmäksi, mikä nuorentaa ulkonäköä. Sari Laitinen käyttää hoidoissa Azzalure botuliinipistoshoitoainetta, joka on kehitetty erityisesti esteettiseen kauneudenhoitoon. Ammattilaisten käyttämänä botuliini on turvallinen tuote. Suomessa botuliinihoitoja on tehty jo yli 20 vuoden ajan.

Botuliinin vaikutus perustuu ihon alla olevien pienten lihasten rentouttamiseen ja lihasjännityksen häviämiseen. Monet kasvojen alueen rypyistä johtuvat ilmelihasten ylijännityksestä. Botuliinin avulla nämä lihakset rentoutuvat ja rypyt katoavat.

Botuliinihoidossa vaikuttavaa ainetta Azzalurea pistetään pienellä neulalla juuri oikeaan kohtaan lihasta. Kokeneen ammattilaisen tekemänä lopputulos on luonnollisen kaunis. Hoidon jälkeen iho saattaa hieman punoittaa tai olla pari päivää hieman turvoksissa käsiteltyjen alueiden kohdalta.

Botuliinipistoshoito on nopea toimenpide, jonka jälkeen voi heti palata normaaliin arkeen. Botuliinipistoksen vaikutus ei näy välittömästi, vaan se tulee näkyviin vasta muutamien päivien kuluessa. Hoidon vaikutus kestää noin 4-8 kk. Botuliinihoito voidaan uusia useita kertoja halutun ulkonäön säilyttämiseksi. Botuliinihoidoilla voidaan myös ennaltaehkäistä ryppyjen ja juonteiden kehittymistä esim. silmien ympärille tai otsan alueelle. Botuliini nuorentaa ja piristää ulkonäköä ja tekee ihosta sileämmän näköisen kasvojen ilmejuonteiden vähentyessä.

Botuliinilla ilme symmetriseksi

Asiakas halusi hillitä otsan lihaksistoa. Ylemmästä kuvasta huomaa, että otsaa kurtistaessa tai muuten vain ilmeillä eläen otsan lihaksisto nosti kulmakarvoja epätasaisesti. Pieni määrä botuliinia auttoi hillitsemään kulmakarvojen liikkuvuutta. Molemmissa kuvissa asiakas nostaa kulmakarvoja samalla voimakkuudella.

Botuliinihoito

Botuliinia käytetään

  • Ryppyjen silottaminen

  • Kulmakarvojen kohottaminen

  • Otsan juonteiden tasoittaminen

  • Silmänympärysten silottaminen

  • Suupielten juonteiden silottaminen

  • Ikääntymisen merkkien ennaltaehkäiseminen

Hinnasto

Kaikki toimenpidehinnat ovat alkaen -hintoja ja lopullinen kokonaishinta muodostuu lääkärin arvion perusteella riippuen lähtötilanteesta ja käsitellyn alueen laajuudesta. Botuliinihoidoissa alkaen hinta kattaa yleensä ns. ”sibeliusryppyjen” eli kulmakarvojen välisten ryppyjen hoidon. Koko otsan ja silmäkulmien ns. ”naururyppyjen” hoitaminen maksaa n. 350 €.

  • Azzalure Botuliini lihasrelaksantti alk. 250 €

Sari Laitinen
Tampereen Kauneusateljé 

Aleksanterinkatu 29 A 7. krs
33100 Tampere
Puh. 03 2142 826


Nettiajanvaraus


Lahjakortin tilaus

Hinnat

 Restylane alk. 350 € 

Samalla hoitokerralla useampi 1ml annos - 15% kokonaishinnasta

 Restylane Skin booster hoidot alk. 250 €

Kolmen kerran sarjahoito -15% kokonaishinnasta

 Azzalure Botuliini lihasrelaksantti alk. 250 € 

 TCA-kuorinta alk. 260 €

Kaikki toimenpidehinnat ovat alkaen -hintoja. Lopullinen kokonaishinta muodostuu lääkärin arvion perusteella riippuen lähtötilanteesta ja käsitellyn alueen laajuudesta.

Kaikkiin hoitoihin on mahdollisuus käyttää Mash-maksutapaa (lasku/osamaksu).

Created by