TCA-kuorinta uudistaa ihon

TCA-kuorinta on voimakas ihon pintaa uudistava, ihon väriä ja arpia tasoittava kemiallinen kuorintahoito. TCA-kuorinnassa käytetään eri vahvuisia happoliuoksia, jotka kuorivat kemiallisesti ihon pintaa. Lääkärin tekemänä kemiallinen kuorinta on turvallinen toimenpide. Asiakkaan toiveiden ja iho-ongelmien laajuuden perusteella lääkäri Sari Laitinen tekee hoitosuunnitelman, jonka avulla saadaan haluttu lopputulos.


TCA sopii hyvin esimerkiksi ryppyjen ja muiden ikääntymismuutosten häivyttämiseen sekä aknearpien ja pigmenttimuutosten (esim. maksaläiskät) korjaamiseen. TCA-kuorinta on nopeavaikutteinen ja tehokas menetelmä ihon uudistamiseen, sillä happohoidot kirkastavat ja nuorentavat ihoa. Kevyitä kuorintahoitoja voidaan tehdä sarjahoitoina, jolloin saavutetaan paras lopputulos.

Iho toipuu TCA-kuorinnasta kuorinnan syvyydestä riippuen 3-7 päivässä. Toipumisaikana iho uudistuu, joka näkyy vanhan ihon voimakkaana hilseilynä. Iho saattaa tuntua myös kuivalta ja kireältä. Iho kuitenkin rauhoittuu nopeasti kuorinnan jälkeen. Hoidon jälkeen iho tulisi suojata auringolta parin viikon ajan.

TCA-kuorintaa käytetään

  • Pigmenttimuutosten vaalentaminen

  • Pintakuivan ihon kuoriminen

  • Aknearpien silottaminen

  • Ihon kirkastaminen ja nuorentaminen

  • Juonteiden ja ryppyjen tasoittaminen

Hinnasto

Kaikki toimenpidehinnat ovat alkaen -hintoja. Lopullinen kokonaishinta muodostuu lääkärin arvion perusteella riippuen lähtötilanteesta ja käsitellyn alueen laajuudesta.

  • TCA-kuorinta alk. 260 €

Sari Laitinen
Tampereen Kauneusateljé 

Aleksanterinkatu 29 A 7. krs
33100 Tampere
Puh. 03 2142 826


Nettiajanvaraus


Lahjakortin tilaus

Hinnat

 Restylane alk. 350 € 

Samalla hoitokerralla useampi 1ml annos - 15% kokonaishinnasta

 Restylane Skin booster hoidot alk. 250 €

Kolmen kerran sarjahoito -15% kokonaishinnasta

 Azzalure Botuliini lihasrelaksantti alk. 250 € 

 TCA-kuorinta alk. 260 €

Kaikki toimenpidehinnat ovat alkaen -hintoja. Lopullinen kokonaishinta muodostuu lääkärin arvion perusteella riippuen lähtötilanteesta ja käsitellyn alueen laajuudesta.

Kaikkiin hoitoihin on mahdollisuus käyttää Mash-maksutapaa (lasku/osamaksu).

Created by