TCA-kuorinta uudistaa ihon

TCA-kuorinta on voimakas ihon pintaa uudistava, ihon väriä ja arpia tasoittava kemiallinen kuorintahoito. TCA sopii hyvin esimerkiksi pinnallisten ryppyjen ja muiden ikääntymismuutosten häivyttämiseen sekä aknearpien ja pigmenttimuutosten (esim. maksaläiskät) korjaamiseen. TCA-kuorinnassa käytetään 20-prosenttista trikloorietikkahappoliuosta. Lääkärin tekemänä kemiallinen kuorinta on turvallinen toimenpide. Asiakkaan toiveiden ja iho-ongelmien laajuuden perusteella lääkäri Sari Laitinen tekee hoitosuunnitelman, jonka avulla saadaan haluttu lopputulos.


Toimenpiteen aikana hoidettavalla alueella tuntuu kuumotusta ja kirvelyä, joka helpottaa pian hoidon jälkeen. Iho toipuu TCA-kuorinnasta kuorinnan syvyydestä riippuen 3-7 päivässä. Toipumisaikana iho uudistuu, joka näkyy punoituksena ja vanhan ihon voimakkaana hilseilynä. Iho saattaa tuntua myös kuivalta ja kireältä. Ihoa on syytä rasvata hyvin kosteuttavalla
voiteella. Hoidon jälkeen iho tulisi suojata auringolta kuukauden ajan. Parhaat vuodenajat hoitojen toteuttamiseen ovat syksy, talvi ja alkukevät.

TCA-kuorintaa käytetään

  • Pigmenttimuutosten vaalentaminen

  • Pintakuivan ihon kuoriminen

  • Aknearpien silottaminen

  • Ihon kirkastaminen ja nuorentaminen

  • Juonteiden ja ryppyjen tasoittaminen

Hinnasto

Kaikki toimenpidehinnat ovat alkaen -hintoja. Lopullinen kokonaishinta muodostuu lääkärin arvion perusteella riippuen lähtötilanteesta ja käsitellyn alueen laajuudesta.

  • TCA-kuorinta 150-300 €

Sari Laitinen
Tampereen Kauneusateljé 

Aleksanterinkatu 29 A 7. krs
33100 Tampere
Puh. 03 2142 826

 

Nettiajanvaraus

 

Lahjakortin tilaus

Hinnat

Restylane hylauronihappohoito 1 ml 380 € 
Samalla hoitokerralla useampi 1ml annos - 15% kokonaishinnasta

Restylane Skin booster hoidot 250 €
Kolmen kerran sarjahoito -10% kokonaishinnasta

Restylane kyynelurien täyttö 380 € 

Botuliini lihasrelaksantti alk. 250 € 

TCA-kuorinta 150-300 €

Kaikki toimenpidehinnat ovat alkaen -hintoja. Lopullinen kokonaishinta muodostuu lääkärin arvion perusteella riippuen lähtötilanteesta ja käsitellyn alueen laajuudesta.

Created by