Hyaluronihappo- täyteainehoidot

Lääkäri Sari Laitinen tekee esteettisiä pientoimenpiteitä Tampereella

Hyaluronihappo kohotta ja tasoittaa ihoa

Hyaluronihappo täyteainehoito toimii kasvojen kohottajana ja silottaa ihoa ilman plastiikkakirurgista leikkausta. Lääkäri Sari Laitinen käyttää hoidoissa Restylane -hyaluronihappogeeliä, joka on ammattilaisten käyttämänä turvallinen tuote.  

Täyteainehoidoilla voidaan hyaluronihapon määrää ihossa lisätä ja häivyttää juonteita, ryppyjä ja muita ikääntymisen merkkejä. Hoidoilla voidaan myös kohottaa ja muokata haluttuja kasvonpiirteitä esimerkiksi poskipäitä tai huulia.

Kasvojen lisäksi hyaluronihappoa voidaan käyttää käsien, kaulan ja dekolteen alueen ihon tasoittamiseen. Täyteainehoidolla voidaan helposti hoitaa haluttu alue ja saada iho näyttämään nuoremmalta ja sileämmältä.

täyteainehoidot huulet

Välittömät hoitotulokset

Täyteainehoito on nopea toimenpide ja kestää yleensä noin 30 minuuttia. Hoidon tulokset näkyvät välittömästi. Yleensä hoidon vaikutus kestää noin 6-12 kk, joten Restylane -hoito onkin uusittava säännöllisin väliajoin halutun ulkonäön säilyttämiseksi. Voit yhdessä lääkärin kanssa suunnitella ja sopia tarvittavan hoitovälin.

Restylane-täyteainehoidon käyttökohteita

  • Ryppyjen ja uurteiden tasoittaminen

  • Poskipäiden muotoilu ja kohotus

  • Kyynelurien täyttö

  • Huulien täyttö ja muotoilu

  • Kasvonpiirteiden muotoilu