Hyaluronihappohoidot kohottavat ja tasoittavat ihoa

Hyaluronihappo täyteainehoito toimii kasvojen kohottajana ja silottaa ihoa ilman plastiikkakirurgista leikkausta. Kasvojen lisäksi hyaluronihappoa voidaan käyttää käsien, kaulan ja dekolteen alueen ihon tasoittamiseen. Täyteainehoidolla voidaan helposti hoitaa haluttu alue ja saada iho näyttämään nuoremmalta ja sileämmältä. Lääkäri Sari Laitinen käyttää hoidoissa Restylane -hyaluronihappogeeliä. Restylane on ollut jo pitkään käytössä ja todettu ammattilaisten käyttämänä turvalliseksi tuotteeksi. 

 

Hoidoissa käytettävä Restylane -täyteaine sisältää hyaluronihappogeeliä, joka on synteettisesti valmistettu, mutta rakenteeltaan hyvin lähellä ihmisen tuottamaa luonnollista hyaluronihappoa. Hyaluronihappoa esiintyy luonnostaan ihmisen ihossa, mutta vanhemmiten hyaluronihapon määrä ihossa vähenee. Tämä näkyy osaltaan ikääntymisen merkkeinä ihossa. Täyteainehoidoilla voidaan hyaluronihapon määrää ihossa lisätä ja häivyttää juonteita, ryppyjä ja muita ikääntymisen merkkejä iholta. Hoidoilla voidaan myös kohottaa ja muokata haluttuja kasvonpiirteitä esim. poskipäitä tai huulia. Lääkäri Sari Laitinen osaa suositella juuri sinulle sopivaa hoitomenetelmää halutun lopputuloksen saamiseksi.

 

Hyaluronihappohoito tehdään ruiskuttamalla ihon alle haluttuun paikkaan pieni määrä täyteainetta. Hoidon yhteydessä käytetään lisäksi mietoa puudutetta, joten hoito on lähes kivutonta. Hoidon jälkeen iho saattaa hieman punoittaa tai olla hieman turvoksissa käsiteltyjen alueiden kohdalta. Iho kuitenkin toipuu hoidoista nopeasti. 

 

Täyteainehoito on nopea toimenpide ja kestää yleensä alle 45 minuuttia. Hoidon tulokset näkyvät välittömästi. Täyteainehoidoissa käytetty hyaluronihappo hajoaa elimistössä ja siksi hoidon vaikutus on yksilöllistä. Yleensä hoidon vaikutus kestää noin 6-12 kk. Restylane -hoito onkin uusittava säännöllisin väliajoin halutun ulkonäön säilyttämiseksi. Voit yhdessä lääkärin kanssa suunnitella ja sopia tarvittavan hoitovälin.

Asiakas tyytyväinen huuliensa muotoiluun 

huulien täyttö huulien täyttö jälkeen

Silmäpussien ja tummien silmänalusten häivytys

kyynelurien täyttö

Restylane -täyteainehoitoa käytetään

  • Ryppyjen ja uurteiden tasoittaminen

  • Huulien täyttö ja muotoilu

  • Poskipäiden muotoilu ja kohotus

  • Kasvonpiirteiden muotoilu

  • Kyynelurien täyttö

Hinnasto

Kaikki toimenpidehinnat ovat alkaen -hintoja. Lopullinen kokonaishinta muodostuu lääkärin arvion perusteella riippuen lähtötilanteesta ja käsitellyn alueen laajuudesta. 1 ml annoksella Restylanea pystyy suurimmalla osalla asiakkaista hoitamaan esim. nasolabiaali juonteet (nenänpielen juonteet).

  • Restylane hylauronihappohoito 1 ml 380 € Samalla hoitokerralla useampi 1 ml annos - 15% kokonaishinnasta

  • Restylane Skin booster hoidot 250 € Kolmen kerran sarjahoito -10% kokonaishinnasta

  • Restylane kyynelurien täyttö 380 €